Vad är en MACH? Microsoft Academy For College Hires är en global satsning inom Microsoft. Här utvecklar du dina färdigheter genom utbildning, coachning och nätverksbyggande. Till skillnad från en traditionell traineeutbildning där du oftast är projektanställd och cirkulerar runt på olika tjänster under den tiden programmet pågår, så erbjuder Microsoft en fast tjänst inom ett av våra affärsområden. Du får sedan allt stöd och alla medel möjliga för att bli så trygg som möjligt i din roll.

Målsättningen är att traineeprogrammet ska vara grunden till en lång och framgångsrik karriär hos Microsoft. Programmet startar varje år och rekryteringen startar upp efter sommaren och pågår under hösten. Anställning och start av programmet sker i januari varje år.

Programmet innehåller utbildning, träffar med MACHar från resten av världen och andra lärorika evenemang. Under tiden drillas du in i Microsofts anda och du får alla medel att bli så framgångsrik som möjligt inom Microsoft. MACH-programmet är en fantastisk chans och en spännande resa för de lyckliga som får chansen.

Då Microsoft alltid är på spaning efter de bästa talangerna så driver varje årskull en blogg där de berättar om hur det är att jobba på Microsoft som en MACH. Här kommuniceras vardagen och livet på kontoret men även de spännande resorna, utmaningarna och lärdomarna som kommer med att vara MACH.

Hur söker jag?

För att ansöka till Graduate-programmet, och för att hitta andra lediga tjänster på Microsoft, klicka dig in på Jobba hos oss på Microsoft Sveriges hemsida. Ansökningen till MACH-programmet är för närvarande tyvärr inte öppen.

Mach-banner

Annonser

0 Responses to “Vad är MACH-programmet?”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: