MACH Skill up!

Precis som Ola tidigare nämnt så spenderades dag ett till största delen i mindre grupper som var uppdelade beroende på om man tillhör Services eller Sales. Dag två fortsatte på samma sätt då vi arbetade oss igenom år två och tre i våra fiktiva företag.  Ola och Jolina representerade oss svenskar bra då deras lag vann!

Vi avslutade med att presentera vad vi lärt oss under dag ett och två. Lenas gäng var kreativa och skrev en dikt som hon nu kan utantill…

WP_000358

På kvällen dag två bjöds det in till Bavarian Theme Night! Det innebar en minivariant av Oktoberfest med tysk buffémat. Mums! Vi satt med våra tyska kollegor Maike och Sandro som efter lite övertalning från oss svenskar tog över DJ-båset och satte igång hela lokalen i riktig Oktoberfestanda.

DSC00401DSC00408

DSC00419

Sista dagen i skolbänken började med en inspirationsföreläsning av Jane Gilson som är GM Marketing & Operations i Tyskland. Otroligt duktig talare med en spännande karriär både bakom och framför sig. Därefter fortsatte utbildningen med fokus på kommunikation där grupperna nu var mixade med MACHar inom Sales och Services.

WP_000359WP_000067

Vår sista kväll i München spenderades med några av våra nyvunna vänner från USA och Tyskland.

DSC00491

Alla vi svenska MACH:ar längtar efter att få träffa alla dessa härliga och duktiga kollegor snart igen!

Annonser

0 Responses to “MACH Skill up!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: