Commitment är satta…

Nu är det gjort… Commitments är nu inskickade och godkända och jag och Anneli, som i första fasen har likadana commitments, har nu verkligen något att jobba efter.

Men vad är då commitments?! På de flesta företag arbetar man mot mål, förhoppningsvis gemensamma sådana så hela företaget rör sig unisont åt samma riktning, mot samma mål. För att Microsoft med närmre 90 000 anställda världen över skall kunna hålla en och samma kurs trots antalet anställda samt den geografiska spridningen så sätts det likadana mål (commitments) för alla som har samma roll världen över. Sedan utformas dessa mål och egna personliga mål (commitments) läggs till för att skapa en så optimerad och nåbar roadmap som möjligt för vardera person. för ingen är ju den andra lik. Vi uppmanas att driva utvecklingen av vår roll själva, att våga testa och föra en dialog med vår chef åt vilket håll vi siktar.

Så detta är vad jag och Anneli la upp igår ihop med vår manager. Vår plan för vad vi skall ha utfört denna andra halva av året (På Microsoft har vi brutit räkenskapsår och vårt år kickas igång i augusti, så nu är vi inne i H2 helt enkelt som avslutas i Juli), vad vi skall ha uppnått m.m. Mycket går ut på att följa den roadmap som ligger för MACH-programmet globalt men även lite interna saker som att ha avklarat det första certifikatet av tre som vi skall ta. Detta certifikat är en del av en Microsoft Certified Solution Developer, MCSD i Web Applications. Så första delexamineringen är i Css3, HTML5 och Javascript. Så nu kör vi all in!

Det är dessa mål vi mäts efter  under våra årsavstämningar, så nu är det bara att kämpa på. Roligt med en morot och ett tidssatt mål att klara av. Då håller ivf jag fokus bättre inställt. Så nu är det bara att tuta och köra!

/ Lena

Annonser

0 Responses to “Commitment är satta…”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: