Fun Friday!

Igår var det fredag, och som vanligt på fredagar hade jag frukostmöte med mitt team Infra STU (Solution Team Unit). Vi hade besök av Mathias som hade en Azure-genomgång med oss. För att läsa mer om Azure: http://www.windowsazure.com/sv-se/

Fredagen fortsatte med flera möten och denna fredag hade vi Company Meeting där vi anställda fick en uppdatering kring affärsläget och vad som är viktigt för MS AB just nu. Efter Company Meeting var jag och Christofer med på stormötet för EPG och PS.

WP_0000091 WP_000010

På Birger Jarlsgatan 15 i centrala Stockholm har Microsoft och Intel ett showroom där man får testa på de senaste Intel-baserade Windows 8 produkterna. Jag, Anneli, Lena, Christofer från MACH-13 åkte dit tillsammans med Jakob och Christoffer från MACH-12. Se till att gå dit innan den 31 januari!

WP_000012WP_000019

WP_000017WP_000015

Annonser

0 Responses to “Fun Friday!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: