Eye of the Tiger

Då var man igång då! Nu har vi hämtat ut datorer och telefoner. Det var ett äventyr i sig. Eftersom det är lite av ett teknikskifte på gång så sitter vi allihop med lånedatorer och lånetelefoner som vi försöker komma överens med, men vi kommer få våra nya coola prylar lite längre fram.

För mig som dom senaste 1,5 åren jobbat enbart i Notes-miljö för mailen är det en himla skillnad att ÄNTLIGEN få jobba i Outlook, dessutom Outlook 2013 som är riktigt coolt faktiskt. Jag är heller inte helt van med Windows 8, så det är en hel del nytt att ta in när det gäller alla sina egna prylar.

Just nu håller jag på att beta av den 9 sidor långa kom igång listan, med allt från skåpnyckel och passerkort till mobilsvarsmeddelande och epostadress.

Vi har även haft möjlighet att vara med på vårt första Company meeting där Sverige VDn Per Adolfsson berättade lite vad som händer och hur det har gått det senaste kvartalet.

Det roliga på mötet var däremot när Per kom inspringandes, tillsammans med en kollega, till låten Eye of the Tiger med filmklipp från Rocky-filmerna spelandes på projektorn. Rätt oväntat men väldigt kul! Tyvärr fick vi ingen bra bild från det upptåget, eller Lena tog en som inte blev så bra (dåligt ljus + mobil med halvtaskig kamera).

WP_000151 WP_000152

(Här kommer de halvtaskiga bilderna, som ni ser har vi rätt roligt på jobbet! / Lena)

Annonser

0 Responses to “Eye of the Tiger”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: