Gravity – 900 nya konsulter

Nu vart det superlängesedan som jag skrev något här men tiden rullar på alldeles för snabbt och jobbet äter upp den i sin tur…
Däremot måste jag slinka in nu lite och meddela våra läsare om en otrolig chans! På sistone har det trillat in både ett och annat mail om:
  • Hur ansöker man som trainee till Microsoft?
  • När startar ansökningsperioden för trainee på Microsoft?
  • Hur får man jobb på Microsoft?
  • Vad finns det för vägar in på Microsoft?
  • etc…
Men om ni trodde att jag skulle ta och svara på det nu så tog ni fel. Men nästan rätt. Jag vill upplysa er om någonting som kan vara behjälpligt för er som är intresserade av Microsoft och it-branschen!
På tisdag har vi nämligen ett mingel på vårat kontor där alla studenter är välkomna att speeddejta sin eventuella framtida arbetsgivare. Detta är en alldeles unik chans och möjlighet så du som läser detta- ta tillfället i akt! Kolla mer HÄR om vad det innebär.
Den som håller i programmet är faktiskt ingen mindre än en MACH 10Fredrik Wolbe. Läs mer om vad han säger om satsningen på Future Stars.
Future Stars om Gravity
”Det vi jobbar med är att utforma ett program som ska göra det enklare att komma in som juniorkonslut på våra partners. Det finns ett jättebehov.” – Fredrik Wolbe
//Atefeh Sebdani
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: