Capstone

Under den gångna veckan har vi MACHar varit i Tyskland, närmare bestämt i Dresden för ett av trainee-eventen som hålls enligt programmet. Eventet som hölls kallas Capstone och ger oss MACHar chans att träna business simulations och coachning.

Det var 4 intensiva dagar där vi fick träna på förhandling, relationsskapande och kundfokus. För mig var det toppen eftersom jag jobbar som teknisk säljare och är nästan i daglig kontakt med Microsofts kunder. Som vi nämnt innan så klassas man in som antingen Marketing, Sales eller Technical när man blir MACH, beroende på vad man jobbar med (eller technical sales, som i mitt fall). Under tidigare event har vi varit i grupper inom vårt spår men den här gången var vi en salig blandning ifrån alla delar av Microsoft som kryddade till både mötena och tankesätten.

Trots att det är skönt att komma hem och sova i sin egen säng så saknar jag communityn vi har i MACH-världen när vi möts. Jag längtar redan till nästa event.

~Anne-Marie

Annonser

0 Responses to “Capstone”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: