Ny TAM

Tillbaka från semestern, men inte tillbaka på min vanliga plats. Jag har flyttat upp till Services-avdelningen eftersom jag nu efter sommaren har bytt roll. Numera är jag TAM (Technical Account Manager) precis som Erik. Jag kommer att sitta i ett inneTAM-team vilket innebär att jag stöttar övriga TAMar i deras dagliga arbete och så småning om kommer jag även att få egna kunder. Eller så småning om, jag har varit här i drygt två veckor och förra veckan fick jag mina första två kunder.

Nya arbetsplatsen med nya blomman. Får se hur länge den överlever...

Eftersom min nya roll skiljer sig mycket från min förra roll så innebär det en hel del utbildning igen. Dels introduktionsutbildning till nya avdelningen och affärsområdet men och i alla nya system som jag behöver i det dagliga arbetet. Förra veckan och veckan innan det bestod av väldigt mycket korvstoppning men jag tror att en del saker börjar falla på plats och jag har ett litet hum om vad jag håller på med. En skön känsla.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: