Mysteriet på Microsoft

Jag upphör aldrig att förvånas över saker och ting som händer på min arbetsplats. Efter en eftermiddagskaffe i café Outlook återvände jag till min plats för att avsluta dagens arbete. På min plats möttes jag av den här tingesten:

Ja, ni ser rätt. Någon hade lämnat en lavalampa på mitt skrivbord! Nyfiken som jag är så frågade jag runt om varför den stod där den stod och vems det var. Det syns kanske inte på bilden, men den har några år på nacken. Kollegorna runt mitt bord gissade att jag fått den för att bli inspirerad men ingen visste med säkerhet något om lavalampan. Klockan tickade iväg och det var dags att gå hem. Jag släckte mysteriet på mitt skrivbord och skulle precis resa mig när en kollega i vårt produktivitetsteam kommer in i rummet och frågar mig glatt :

Vad tycker du om lavalampan?!”

Mysteriet blev löst den eftermiddagen. Uppenbarligen så är lavalampan en vandringslampa som sitter hos den senast anställda SharePoint-specialisten. Nu står den här och bubblar med sitt orange:a sken och indikerar om experten (jag) är inne eller ej. Man kan säga vad man vill, men det är faktiskt mysigt med lavalampor.

Anne-Marie

Annonser

0 Responses to “Mysteriet på Microsoft”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: