Guinness i Dublin

Vi har lyckan att ha en fotograf med i årets MACH-klass, Kristian Tuomilehto. Han jobbar, precis som jag, som PTA fast med Finland som utgångspunkt. Under hela Winter School kånkade han runt på sin megastora kamera och fotade allt och inget och resultatet var fagert minst sagt. Tänkte visa er lite foton från veckan men tills dess så får ni en provsmak på vad som komma skall. Sju MACH-tjejer på rad framför en magnifik utsik över Dublin. Vi fick nämligen gå på studiebesök i Guinnessfabriken där det bjöds på öl och snittar hela kvällen. Så jo, vi lyckades förena lite nytta med nöje också under veckan.

På fotot är tre av trettio närvarande nationaliteter representerade; Norge, Nederländerna och Sverige, Sistnämnda av Anne-Marie (mitten) och mig (andra från höger).

Spana in Kristians Flickr HÄR.

Atefeh

Annonser

0 Responses to “Guinness i Dublin”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: