150 MACH + 5 dagar = Influensan?

Jo ser ni. Nu har här inte uppdaterats på ett tag. Varför kanske ni undrar? Vi har nämligen haft privilegiet att närvara på Winter School i Dublin. Vad är det då? Jo, det är en veckas utbildning som kickar igång hela MACH-programmet. Då samlas MACH-kollegor från Afrika, Europa och Mellanöstern (EMEA) för att drillas i mjuka värden såsom sociala stilar, kulturella skillnaderna, presentationsteknik, kroppsspråk med mera. Oerhört intensivt, väldigt lärorikt och fantastiskt roligt är väl tre ord som kan få beskriva veckan.

Bara att omges med 150 personer från 30 olika nationaliteter är i sig en kick. Lägg på att dessa 150 personer är alla riktigt ambitiösa, smarta och sociala så kan du tänka dig stämningen. Dagarna innehöll massa uppgifter, samarbeten och tävlingar. Att försöka sticka ut i detta sammanhangen och på något sätt vara speciell var minst sagt en pärs. Är man van att vara bäst i klassen sedan tidigare så kan man bara glömma det i dessa sammanhang. Vilket i sig är en trigghetsfaktor. Visserligen.

Så 150 personer från halva världen. 5 dagar. Föreläsningar och utmaningar från morgon till kväll. Kalla konferenssalar. Lite festande på kvällarna. Vad blir det? Influensa är svaret. Själv insjunknade jag redan på torsdagen och kände mig alldeles miserabel. Fick höra sedan på interna MACH-gruppen på Facebook att i princip alla andra också blivit sjuka efteråt.

Än är jag inte frisk, men jösses så det var värt det. En vecka jag sent kommer glömma. Kommer skriva mer om det. Stay tuned.

Atefeh

Annonser

2 Responses to “150 MACH + 5 dagar = Influensan?”


  1. 1 Alex 15 mars, 2011 kl. 18:09

    Det ska bli kul att följa din blogg Atefeh! Trist att du blivit sjuk! Du får se till att stanna hemma och vila upp dig 😉 Du behöver ta igen dig då och då, speciellt om du blir sjuk.

  2. 2 atefehsebdani 18 mars, 2011 kl. 10:48

    Alex, du är en sann vän minsann. Jag ska tänka på dina ord till nästa gång.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: