Välkommen till Microsoft Sveriges nya traineeblogg!

Här kommer du att kunna läsa om vårt första år på företaget och tillsammans med oss upptäcka livet på Microsoft. Vi skapade den här bloggen för att vi vet av egen erfarenhet att det kan vara svårt att få en känsla av hur det är att jobba på ett av världens största IT-företag innan man faktiskt gör det. Visst kände vi till Microsoft sen tidigare men steget från att använda Powerpoint och .Net till att förstå hur det dagliga livet som trainee på Microsoft är är ganska långt. Vår förhoppning är att du som läser den här bloggen ska kunna använda den för att få en god bild av vad vi gör här och kanske få några frågetecken om livet som trainee uträtade. Vill du veta mer om vilka vi  är så klickan på länken ”Vilka är vi” i menyraden ovanför. Är det något ni undrar eller vill veta mer om så skriv gärna en fråga i kommentarsfältet. Vi hörs!

Anne-Marie, Atefeh, Erik och Johanna

Annonser

0 Responses to “Välkommen till Microsoft Sveriges nya traineeblogg!”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Om den här bloggen

Microsoft Academy for College Hires (MACH) är Microsofts traineeprogram för nyutexaminerade studenter över hela världen.

I den här bloggen kommer du att kunna läsa om hur det är att komma ut i arbetslivet efter studierna samt hur det är att jobba som trainee på ett av världens största IT-företag.

Kontakta oss

machgraduate(snabel-a)Outlook.com
wordpress visitor
Annonser

%d bloggare gillar detta: